Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Bărbatul care are 102 copii le-a cerut celor 12 soţii să ia anticoncepţionale. Nu mai face față

Bărbatul care are 102 copii le-a cerut celor 12 soţii să ia anticoncepţionale. Nu mai face față

Un fermier din Uganda care are 102 copii și 568 de nepoți nu mai vrea să facă nici un copil. Acestea le-a cerut celor 12 soții ale sale să ia anticoncepționale.

Bărbatul care are 102 copii le-a cerut celor 12 soţii să ia anticoncepţionale. Nu mai face față
Sursa foto: profimediaimages
de Ioana Mircea    |    27 Dec 2022   •   21:46

Musa Hasahya are 67 de ani și locuiește împreună cu familia lui numeroasă în Bugisa, Uganda, unde poligamia este legală.

„Nu mai pot accepta nașterea altor copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele care sunt fertile să meargă la cabinetul de planificare familială. De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care doresc mai mult de patru soții să nu facă asta, pentru că nu e bine”, a spus Musa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El locuiește cu familia într-un complex format din 12 case în Bugisa. Spune că știe care sunt copiii și nepoții lui, dar nu îi cunoaște pe toți după nume. Cu prima soție s-a căsătorit în 1971, la vârsta de 16 ani. Avea bani și pământuri, așa că a decis să-și extindă familia și s-a căsătorit cu mai multe femei.

Pe măsură ce familia s-a tot extins a început să aibă dificultăți, iar acum a cerut ajutor financiar de la guvern. În plus, a decis ca el să nu mai facă niciun copil, potrivit thesun.co.uk.

×
Subiecte în articol: Uganda
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close