Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cătălin Cîrstoiu, detalii din planul pentru Capitală: "Vreau să fac din Bucureşti un centru universitar"

Cătălin Cîrstoiu, detalii din planul pentru Capitală: "Vreau să fac din Bucureşti un centru universitar"

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL la alegerile din 9 iunie, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre planurile sale pentru Bucureşti.

Cătălin Cîrstoiu, detalii din planul pentru Capitală: "Vreau să fac din Bucureşti un centru universitar"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   20:40

Cătălin Cîrstoiu a evidențiat în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3 CNN, soluțiile pe care le are pentru Bucureşti.

De exemplu, având în vedere învățământul medicul şi-a exprimat intenția de a face din Capitală un centru universitar. 

"Mie mi se pare foarte important pentru București. Nu pot să neg că sunt medic și sunt profesor. Dar gândiți-vă... 35% din viața Berlinului, reprezintă educație, învățământ universitar. Asta trebuie să facem din București un oraș universitar. Vor veni tineri în București să învețe. Vă dați seama. Va aduce un aflux de forță de muncă, un aflux de energie. Oameni tineri, cu alte concepții. Doi, nu putem să admitem, gândiți-vă o plimbare prin Centrul Vechi. Toţi străinii merg prin Centrul Vechi. Sunt clădiri care stau să cadă. 

Ultima aplicare de buline roșii pe clădire de ani de zile, iar ea a luat în calcul la momentul respectiv condițiile de construcție aferente anului respectiv. Lucrurile s-au schimbat. Avem noi standarde, adică nu există o reactualizare de date, ce se întâmplă cu clădirile din București.

Nu există o actualizare de date privind valoarea istorică a unor clădiri. Mie mi se pare total dezastruos", a spus Cătălin Cîrstoiu la Antena 3 CNN.

De asemenea, medicul le-a transmis şi un mesaj contracandidaților săi la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu, mesaj pentru Nicuşor Dan: Îmi pare rău că n-a reușit să fie un primar bun.

Cătălin Cîrstoiu, mesaj pentru Cristian Popescu Piedone:Să fie sănătos!

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close