Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cererea pentru prostituate de lux a explodat la Davos, locul în care s-au întâlnit liderii lumii

Cererea pentru prostituate de lux a explodat la Davos, locul în care s-au întâlnit liderii lumii

În aceste momente, la Davos, în Elveția, se înregistrează o creștere a cererii de prostituate, concomitent cu momentul în care liderii lumii s-au întâlnit pentru a discuta despre mai multe probleme, potrivit presei străine.

Cererea pentru prostituate de lux a explodat la Davos, locul în care s-au întâlnit liderii lumii
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2023   •   21:55

Cererea pentru munca sexuală crește vertiginos în fiecare an la întâlnirea liderilor mondiali și a magnaților de afaceri care sosesc din întreaga lume.

Escortele sunt rezervate în aceleași hoteluri ca șefii de mare putere și angajații acestora în timpul summit-ului de cinci zile care a început pe 16 ianuarie.

Liana, o prostituată de lux a declarat că se îmbracă în ținute de afaceri astfel încât să nu iasă în evidență printre directori în ciuda faptului că prostituția este legală în Elveția.

Ea a spus pentru Build că vede în mod regulat un american care vizitează Elveția de mai multe ori pe an și se numără printre cei 700 de participanți la conferință. Aceasta percepe în jur de 700 de euro pe oră și 2300 de euro pentru toată noaptea, plus cheltuieli de călătorie.

Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos, a cărui reuniune anuală se desfășoară în perioada 16-20 ianuarie 2023, a anunțat o participare record a liderilor politici și reprezentanților mediului de afaceri, care vor aborda teme precum încetinirea economică globală sau provocările de mediu, dar și războiul din Ucraina, într-un context de crize multiple și mutații geopolitice, au anunțat agențiile Reuters și EFE. Totodată, Olaf Scholz este singurul lider din G7 care va participa în această săptămână la summit

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close