Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii ”Piedonometru”, site-ul lansat de Cristian Popescu Piedone: ”Face și diferența între realizările lui Nicușor Dan, dar și programul meu, dacă este viabil sau nu”

”Piedonometru”, site-ul lansat de Cristian Popescu Piedone: ”Face și diferența între realizările lui Nicușor Dan, dar și programul meu, dacă este viabil sau nu”

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Capitalei, și-a lansat un site intitulat ”Piedonometru”, în care se regăsesc promisiunile făcute de Nicușor Dan și ce anume nu a dus la bun sfârșit, dar și planurile pe care le are Piedone pentru București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2024   •   22:33

Pe 9 iunie, cetățenii vor decide cine va ocupa fotoliul de primar general al Capitalei.

Între timp, lupta pentru Primăria Capitalei devine din ce în ce mai strânsă, iar principalii candidați vin fiecare cu proiecte mărețe pentru bucureșteni.

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Capitalei, și-a lansat, în cursul zilei de astăzi, un site intitulat ”Piedonometru”.

Invitat în cadrul emisiunii ”În fața națiunii”, Piedone a comentat pe marginea acestui subiect și a spus ce dorește să aducă în prim-plan prin intermediul acestei inițiative.

”Acest piedonometru pe care astăzi l-am lansat face și diferența între realizările lui Nicușor Dan, dar și programul meu, dacă este viabil sau nu, plus ce am lăsat în urmă.

Iar eu, Cristian Popescu Piedone, mă angajez ca în contractul meu cu bucureștenii să nu-i dezamăgesc și, de aceea, îi invit pe toți pe data de 9 iunie la vot să voteze căluțul care îl va duce pe Nicușor Dan acasă”, a spus Cristian Popescu Piedone, în direct, la Antena 3 CNN.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Babasha, manelistul care a împărțit țara în două
x close