Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Primele declarații ale deputatului care l-a dat dispărut pe Klaus Iohannis: "Polițistul a spus că nu se uită la televizor"

Primele declarații ale deputatului care l-a dat dispărut pe Klaus Iohannis: "Polițistul a spus că nu se uită la televizor"

Adrian Axinia, deputatul din cadrul partidului AUR care l-a dat dispărut pe președintele României, a vorbit despre întreaga experiență în direct la Antena 3 CNN.

de Ioana Mircea    |    18 Ian 2024   •   21:14

Adrian Axinia a depus la Secția 17 de Poliție, din București o cerere pentru a se declara dispariția președintelui Klaus Iohannis.

Acesta și-a motivat demersul ca urmare a faptului că din data de 18 decembrie 2023, Klaus Iohannis nu a mai întreprins nici o acțiune publică. El a vorbit în această seară, în direct la Antena 3 CNN, despre întreaga experiență.

"Am vrut să filmez întreaga procedură, dar nu m-au lăsat. Prima reacție a polițistului care a preluat cererea a fost că nu se uită la televizor. Următoarea mea întrebare a fost dacă are nevoie de o poză a dispărutului. A spus că nu e nevoie.

Citește și: Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie de un deputat. Sesizarea, depusă la o secţie din Bucureşti

Polițiștii s-au comportat impecabil. Au preluat cererea, mi-au dat număr de înregistrare. Eu sper ca domnul președinte să apară și să medieze conflictul pe care îl au protestatarii pentru că românii o duc rău, tensiunile sociale cresc", a spus deputatul AUR.

Totodată el a susținut că în perioada următoare va suna la Poliție pentru a afla cum decurge ancheta.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis disparitie
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close