Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Documentul care i-ar putea bloca planul lui Florin Cîțu. Un membru PNL cheamă în judecată partidul din care face parte

Documentul care i-ar putea bloca planul lui Florin Cîțu. Un membru PNL cheamă în judecată partidul din care face parte

Un membru PNL a făcut o cerere de chemare în judecată împotriva partidului din care face parte și cere de urgență stoparea deciziei prin care a fost acordată o derogare de vechime lui Florin Cîțu pentru a candida la Congresul PNL.

Documentul care i-ar putea bloca planul lui Florin Cîțu. Un membru PNL cheamă în judecată partidul din care face parte
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Sep 2021   •   19:11

„Subsemnatul Alexandru Pânișoară, membru al Partidului Național Liberal, în calitate de reclamant, în contradictoriu cu Partidul Național Liberal, cu sediul în aleea Modrogan, numărul 1, municipiul București, Sector 1, reprezentat legal prin domnul Ludovic Orban, având calitatea de președinte, în calitate de pârât formulez cerere de chemare în judecată.”, se arataă în document.

În document se solicită ca prin hotărârea ce se va pronunța să se dispună pe cale de ordonanță președințială suspendarea executării deciziei Biroului Politic Național al PNL nr, 4 din data de 18.08.2021, prin care a fost acordată o derogare de vechime lui Florin Cîțu pentru a candida la Congresul PNL.

Cererea a fost înregistrată la Tribunalul Municipiului București.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close