Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Florin Cîțu, citat motivațional pe pagina de socializare. Cristian Seidler: ”Transmite că nu dorește neapărat să fie plăcut. A reușit”

Florin Cîțu, citat motivațional pe pagina de socializare. Cristian Seidler: ”Transmite că nu dorește neapărat să fie plăcut. A reușit”

Premierul Florin Cîțu a postat pe pagina personală de Facebook un citat pe care îl atribuie unui celebru fost prim-ministru britanic, Margaret Thatcher.

Florin Cîțu, citat motivațional pe pagina de socializare. Cristian Seidler: ”Transmite că nu dorește neapărat să fie plăcut. A reușit”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2021   •   21:34

Cîțu insinuează prin acest mesaj că acțiunile pe care le întreprinde nu trebuie să fie pe placul cuiva, ci să aducă rezultate.

„Dacă îți propui să fii plăcut, vei fi pregătit să compromiți orice oricând, și nu vei obține nimic.”, este citatul publicat de Florin Cîțu.

Aflați în studioul „În Fața Națiunii”, Cristian Seidler (USR-PLUS),  Robert Cazanciuc (PSD) și Benoni Ardelean (PNL) au comentat postarea premierului.

Cristian Seidler crede că Florin Cîțu ”a reușit” să se facă înțeles:

„Transmite că nu dorește neapărat să fie plăcut. A reușit.”

Colegul de partid al premierului, Benoni Ardelean, crede că, prin mesajul său, Florin Cîțu a transmis că are ”principii călăuzitoare”:

„Mesajul este foarte clar. În sfera publică poți să te îmbraci ca un papagal. Unuia îi place o culoare, altuia o altă culoare, și deseori în sfera publică trebuie să faci ceea ce crezi că trebuie să faci. Nu neapărat ce vor alții, pentru că în momentul respectiv te lași dus ca o frunză pe apă dintr-o parte în alta. (...) Important e să ai niște principii călăuzitoare în viață, și abia apoi oamenii te vor urma. Altfel nu ești lider.”

Reprezentantul opoziției, Robert Cazanciuc, spune cp mesajul ”nu are sens în momente grele pentru țară”:

„Eu cred că este mai degrabă pentru Margaret Thatcher (n.r. mesajul) pentru că citatul cred că îi aparține mai degrabă lui Abraham Lincoln. Nu știu ce vrea să ne spună domnul Cîțu cu astfel de mesaje care nu au sens în momentele chiar grele pentru țară.”
 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close