Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Fostul antrenor al Simonei Halep, după rezultatul pozitiv al sportivei la testul anti-doping: "Poate fi o înscenare”

Fostul antrenor al Simonei Halep, după rezultatul pozitiv al sportivei la testul anti-doping: "Poate fi o înscenare”

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep a declarat în direct pentru Antena3 CNN că el nu crede că tenismena a apelat la dopare. Acesta bănuiește că ar fi fost o înscenare sau o greșeală a personalului.

de Ioana Mircea    |    21 Oct 2022   •   21:39

Fostul antrenor al Simonei Halep a vorbit în direct în cadrul emisiunii În Fața Națiunii despre care ar putea fi situația reală în cazul rezultatului pozitiv al testului anti-doping, efectuat Simonei Halep, la finalul meciului.

Acesta consideră că poate fi o înscenare, dar și o greșeală a staff-ului de pe teren sau al celui care a lucrat cu probele. El consideră că Simona nu ar fi apelat vreodată la așa ceva.

"Îmi pare rău. Văd ce se întâmplă și încerc să mă gândesc la toate posibilitățile care ar putea exista, inclusiv această greșeală.

Pe lângă faptul că această cantitate depistate este infimă, din câte știu tenismenii, nu jucătorii de tenis nu folosesc un medicament cu o zi înainte sau cu două zile înainte. Speranța că le va crește în plus capacitatea de efort.

El va trebui să fie folosit o perioadă mai lungă. Pe de altă parte, un lucru foarte interesant și puțin știu acest aspect este că Simona a fost testată înainte de turneu, la hotel, în America și după, acasă și a ieșit negativă.

Da, posibil (n.r. să existe o probă contaminată), eu nu cred că a luat Simona. Cred, cum a spus și domnul Popescu într-o eventuală greșeală a staff-ului sau a celor care au lucrat cu probele.

Niciodată nu ar fi făcut acest lucru și nu are motive să facă la această vârstă, cu acest palmares în joc și financiar și tot ce vreți", a declarat Firicel Tomai.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Firicel Tomai
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close