Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mihai Tudose, reacţie în scandalul stenogramelor din dosarul şpăgilor de la aeroportul Otopeni: "Numai Sfântul Petru nu e acolo"

Mihai Tudose, reacţie în scandalul stenogramelor din dosarul şpăgilor de la aeroportul Otopeni: "Numai Sfântul Petru nu e acolo"

Mihai Tudose, fost premier al României, a comentat scandalul stenogramelor din dosarul cu șpăgile de la aeroportul Otopeni. Iată concluziile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2023   •   20:10

Reamintim că au fost descinderi la Aeroportul Otopeni şi procurorii ar fi cerut documente într-un dosar ce vizează mai multe contracte pentru magazinele din interiorul aeroportului, atât cele duty free, cât şi restaurantele care îşi desfășoară activitatea pe aeroportul Otopeni.

Aproape 400 de pagini are ordonanța procurorilor în acest caz. Antena 3 CNN a obținut această ordonanță care are sute de pagini cu stenograme.

Nume foarte grele din politica românească, atât de la PSD cât și de la PNL, apar în acest dosar al șpăgilor de la aeroport.

Referitor la aceste stenograme, Mihai Tudose, fost premier al României, a spus:

"Numai sfântul Petru nu e acolo. Mai am câteva pagini ...Încep cu semi glumă. Acum 2 săptămâni, un prieten, medic chirurg mă anunța, mă liniștea că peste 2 zile îl operează pe vărul meu și că-l face bine. Și s-a blocat când i-am spus că eu n-am niciun văr, că n-am verișori. Și omul s-a jura că-i vălul meu, că așa a ajuns la el că-i vărul meu. E similar... exact ce spunea și colegul meu Rareș Bogdan.

Niște oameni la o masă, vorbeau despre alți oameni.  Păi probabil că ei ce vedeau la televizor, Domne, cine sunt, cine ar putea să vină? Ia să vedem dacă vine Tudose e bine, că-l știm noi pe unu care îl știe pe ăla...

Trecem peste faptul că eu de un an de zile spun  că nu vreau în guvern, că nu vreau prim-ministru. În afară de faptul că PSD-ul a desemnat primul-ministru, este dl. Marcel Ciolacu. Se vede din dialogul lor, cât departe sunt de lumea politică", a spus Mihai Tudose despre cei care îi invocă numele în acele stenograme.

Mihai Tudose, despre dosarul de la Aeroportul Otopeni: "Sunt şi două părți bune"

"Nu cred neapărat într-o teoria conspirației. În general, ştiţi în anul electoral se mai ascut săbiile. Dar nu cred. Este un dosar instrumentat de mult.

Eu văd două părți bune. Unu, niște oameni care vehiculau niște sume mari de bani n-au reușit să penetreze statul sau sistemul, că n-au reușit. Şi partea a 2-a, alte organe ale statului își fac treaba", a mai spus Mihai Tudose despre scandalul de la Aeroportul Otopeni, în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: mihai tudose Aeroport Otopeni stenograme
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close