Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre scandalul provocat de George Buhnici: ”Asta mi se pare mie important de spus!”

Mircea Badea, despre scandalul provocat de George Buhnici: ”Asta mi se pare mie important de spus!”

Mircea Badea a comentat subiectul care a făcut vâlvă în ultimele zile în România și anume scandalul provocat de declarațiile lui George Buhnici. Realizatorul TV este de părere că nu ar trebui să ne intereseze ce spune cineva despre noi, atâta timp cât suntem „ok” cu noi din orice punct de vedere.

Mircea Badea, despre scandalul provocat de George Buhnici: ”Asta mi se pare mie important de spus!”
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    20 Iul 2022   •   08:59

 

”Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el. 

Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte. 

Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste! (...) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (...) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră. De fapt, abia acum am trecut prin niște crize - pandemie, război la graniță, apocalipsă economică. Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”.

Înțeleg și tema bullyingului. Să lupți eficient împotriva bullyingului este nu să-l faci pe X să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese. Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea În gura presei de la Antena 3. 

George Buhnici, declarații uimitoare pe plajă. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Mai mergeți la sală, fetelor!”

Realizatorul de vloguri despre tehnologie George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale după un interviu pentru emisiunea ”XNS” de la Antena Stars.

Buhnici a făcut declaraţii halucinante la festivalul Neversea. 

El și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afișează în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”. George Buhnici a afirmat că ”mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a spus Buhnici la Antena Stars.

Jurnalistul a continuat afirmând că "șansa vieții mele e o soție care arată ca o minoră". ”Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici, la XNS.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea George Buhnici
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close