Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Adrian Mănuţiu, avertisment cu privire la piaţa aurului: "Nu este un moment potrivit"

Adrian Mănuţiu, avertisment cu privire la piaţa aurului: "Nu este un moment potrivit"

Aurul este la cel mai ridicat nivel din istorie, preţul petrolului continuă să crească, iar leul românesc se tot depreciază în faţa euro. Analistul Adrian Mănuţiu a prezentat la Antena 3 implicaţiile economice ale războiului din Ucraina asupra ţării noastre.

Adrian Mănuţiu, avertisment cu privire la piaţa aurului: "Nu este un moment potrivit"
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2022   •   14:27

Deşi preţul aurului continuă să crească, Adrian Mănuţiu a avertizat că nu este un moment bun pentru a-l cumpăra acum, la un moment de vârf. 

Conform graficelor prezentate, vârful de cotaţie al aurului coincide cu vârfurile de criză. În astfel de momente preţiosul metal nu este un instrument sigur. 
"Dacă nu aţi cumpărat aur, este un moment bun să mai staţi un pic.", a avertizat Adrian Mănuţiu.

Evoluţia Bitcoin este surprinzătoare, dată fiind instabilitatea generală. Lumea însă s-a orientat cu curaj spre piaţa criptomonedelor. Preţul mediu în piaţa cripto este însă constant, ca dovadă că nu există o cerere foarte mare.  

Cu privire la evoluţia  ROBOR, analistul spune că trebuie să ne aşteptăm în continuare la o creştere a dobânzilor, odată cu valul inflaţionist. Nu este deloc momentul să facem credite dacă nu sunt pentru investiţii - este concluzia lui Adrian Mănuţiu. 

 

 

×
Subiecte în articol: scumpiri Ucraina Rusia
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close