Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Biblioteca Naţională a României se închide din cauza ploşniţelor

Biblioteca Naţională a României se închide din cauza ploşniţelor

Biblioteca Națională a României se închide începând cu data de luni, 17 iulie 2023, din cauza ploșnițelor.

de Claudia Popovici    |    13 Iul 2023   •   19:03

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Bibliotecii Naționale, dar și pe site-ul oficial al instituției, unde se precizează că paraziții au fost depistați pe unele banchete de la parterul clădirii, în aria care deservește publicul.

"Dragi prieteni şi utilizatori ai Bibliotecii Naţionale,

Recent am depistat pe unele banchete de la parterul clădirii, în aria care deserveşte publicul, anumite insecte parazite (ploşniţe), drept care cu neplăcere vă anunţăm că vom închide Biblioteca Naţională cu două săptămâni mai devreme decât planificaserăm – adică începând de luni, 17 iulie a.c.

În mod normal, în acest an Biblioteca Naţională urma să fie închisă în perioada 31 iulie – 3 septembrie pentru dezinsecţie, igienizare şi reorganizarea spaţiilor destinate publicului. Dar această situaţie neprevăzută ne-a obligat să devansăm acest termen.

Aşadar, din 17 iulie a.c. #BiblioNatio va fi închisă pentru public (angajaţii Bibliotecii îşi vor continua programul obişnuit).

Să sperăm că ne vom revedea fără alte probleme în ziua de luni 4 septembrie – în sălile de lectură, în spaţiile libere, la expoziţiile şi conferinţele Bibliotecii Naţionale a României", scrie Biblioteca Naţională a României pe Facebook. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close