Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Avarii în Bucureşti. Sute de mii de bucureşteni n-au apă caldă şi căldură

Avarii în Bucureşti. Sute de mii de bucureşteni n-au apă caldă şi căldură

Sute de mii de bucureşteni nu au apă caldă şi căldură. Din lipsa de licitaţii derulate de către municipalitate, lucrările de reparaţii majore au fost oprite.

Avarii în Bucureşti. Sute de mii de bucureşteni n-au apă caldă şi căldură
de Silvia Preda    |    08 Dec 2021   •   18:45

Primarul general spune că se depun eforturi să se rezolve situaţia cât mai rapid. În realitate, sunt cartiere întregi fără apă caldă şi căldură de mai bine de o lună. Doar facturile curg, nu şi apa caldă.

Secolul 21, Capitala României. Peste o sută de mii de bucureşteni îngheaţă în propriile locuinţe cu mai mult de două straturi de haine pe ei. Sesizările curg la fel ca apa rece, fără întrerupere. Răspunsurile întârzie să apară, la fel ca apa caldă.

De mai bine de o lună, cei care locuiesc în zona Doamna Ghica nu au mai simţit apă caldă la robinet, iar caloriferele sunt reci bocnă. 

Problema e la nivelul întregului oraş.

Ieri, în Capitala României, erau 850 de blocuri fără apă caldă şi căldură

Numărul lor a crescut îngrijorător peste noapte, astfel încât s-a ajuns la 1400. Creşterea este una îngrijorătoare, iar autorităţile ridică din umeri spunând că nu mai fac faţă intervenţiilor repetate şi numeroase la nivelul întregii Capitale.

Astăzi, cea mai mare avarie s-a înregistrat în sectorul 3 al Capitalei unde 156 de blocuri au rămas fără agent termic peste noapte.

Probleme mari au fost însă şi în sectorul 6, acolo unde încă sunt peste 200 de blocuri fără apă caldă şi căldură.

×
Subiecte în articol: apă caldă căldură avarii București
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close