Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cei doi copii dispăruți de 8 zile în Râul Mureș, după tragedia de la Periam Port, ar fi fost găsiți în Ungaria

Cei doi copii dispăruți de 8 zile în Râul Mureș, după tragedia de la Periam Port, ar fi fost găsiți în Ungaria

Cei doi copii dispăruți în râul Mureș, după ce s-au răsturnat cu o barcă arhiplină, ar fi fost găsiți în Ungaria. Trupurile neînsuflețite au fost scoase la suprafață după 8 zile de căutări ale scafandrilor români și maghiari.

de Andreea Ştefan    |    08 Mai 2023   •   18:19

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei doi copii dispăruți duminica trecută pe râul Mureș, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, au fost găsiți în această după-amiază. 

După aproape 9 zile de căutări, apele i-au dus până în țara vecină. Mai exact, aceștia ar fi fost găsiți de curând de salvatorii maghiari în râul Mureș, în zona localității Macău, aflată la nu mai puțin de 60 km de locul în care a avut loc tragedia.

Mai exact, în apele râului au fost zărite două cadavre plutind. Unul dintre ele a fost scos deja la mal. Este vorba despre corpul unui băiat.

Echipajele de salvare din Ungaria au cerut de puțină vreme informații despre semnalmentele celor doi copii, dar și poze, pentru a fi sigur că este într-adevăr vorba despre cei doi frați români.

Citește și: Al doilea bărbat dispărut în râul Mureş, după tragedia de la Periam Port, a fost găsit mort

De altfel, mai mulți polițiști din județul Arad ar fi pornit deja spre Macău, în Ungaria, pentru a face verificări.

O confirmare oficială din partea autorităților de la noi din țară ar urma să apară abia după ce trupurile copiilor vor ajunge în țara noastră.

×
Subiecte în articol: râul mureș Periam Port
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close