Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Costul căldurii s-a dublat în București. "Bonus", sunt avarii în 5 din 6 sectoare ale Capitalei

Costul căldurii s-a dublat în București. "Bonus", sunt avarii în 5 din 6 sectoare ale Capitalei

Costul căldurii s-a dublat în București!! Elcen a trimis factura pe decembrie 2021, în valoare de 284 de milioane de lei. În decembrie 2020, PMB a avut de achitat către Elcen 143 de milioane de lei.

Costul căldurii s-a dublat în București. "Bonus", sunt avarii în 5 din 6 sectoare ale Capitalei
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    13 Ian 2022   •   18:34

În acest moment, sunt avarii în 5 sectoare din cele 6 ale Capitalei. Astfel, în sectorul 1 sunt 24 de blocuri fără apă caldă şi căldură.

În sectorul 2, 23 de blocuri fără apă caldă şi căldură, iar 21 fără căldură.

Un bloc afectat în sectorul 3, in 4 e aceeaşi situaţie pentru 10 blocuri, iar în sectorul 6, locatarii din 79 de blocuri îngheaţă de frig şi nu au apă caldă.

Câte avarii sunt în Bucureşti

• 24 blocuri/imobile fără apă caldă şi căldură- sectorul 1

• 23 blocuri/imobile fără apă caldă şi căldură, 21 blocuri/imobile fără căldură- sectorul 2

• 1 bloc/imobil fără apă caldă- sectorul 3

• 10 blocuri/imobile fără apă caldă şi căldură- sectorul 4

• 79 blocuri/imobile făra apă caldă şi căldură, blocuri fără căldură- sectorul 6

Avem şi mărturia unui locatar care trebuie să suporte astfel de condiţii, deşi plăteşte facturi uriaşe. Este vorba de domnul Viorel Lucaci, din zona Drumul Taberei.

"Absolut toţi candidaţii, la alegeri pentru primarii, nu e vorba doar de primarul general, ci şi de sectoare, au pus încălzirea si apa caldă pe primul loc la promisiuni. Măcar în al 12-lea ceas să vedem în Bucureşti un proiect de mare anvergură, prin care să fie reabilitată toată infrastructura de termoficare. Pentru că lucrurile nu sunt deloc simple și degradarea va continua", spune bucureșteanul.

"Când agentul termic are 25 - 30 de grade la intrarea în bloc, dacă este să considerăm pierderile, la ultimele niveluri nu ştiu daca avem 20 de grade în calorifere. 20 de grade în calorifer înseamnă 0 efect de încălzire în locuință", a menționat acesta.

×
Subiecte în articol: costul caldurii București avarii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close