Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Asasinarea bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, la Măgurele, a fost premeditată | Cele două ipoteze ale investigatorilor

Asasinarea bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, la Măgurele, a fost premeditată | Cele două ipoteze ale investigatorilor

Se complică ancheta crimei din localitatea ilfoveană Măgurele. Victima, cel mai probabil un cetăţean italian, avea afaceri în România. Cele doua ipoteze ale investigatorilor: răzbunare în stil mafiot sau o neînțelegere amoroasă.

Asasinarea bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, la Măgurele, a fost premeditată | Cele două ipoteze ale investigatorilor
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    10 Mai 2022   •   19:00

Mauro Donato Gadda avea 64 de ani Cetăţeanul italian avea mai multe afaceri în România, fiind asociat cu persoane influente din nordul Capitalei. Stătea în ţara noastră încă din anul 2005 şi era pasionat de cai.

Aici locuia bărbatul în vârstă de 64 de ani, într-un cartier rezidențial din jud Giurgiu. Zona este complet izolată de poliţişti care aşteaptă rezultatele testelor ADN.

Menajera a fost cea a sunat la 112 după ce a văzut ştirea la televizor şi a făcut conexiunea cu dispariţia cetăţeanului italian şi cu marca maşinii incendiate.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane din cercul său de prieteni, dar şi mi mulţi martori oculari. Anchetatorii au ridicat mai multe camere de supraveghere.

Chiar în acest loc a ars maşina aproape 4 ore în mijlocul câmpului la 2 km distanță de localitate. Inițial localnicii din zonă au crezut că ard deșeuri, însă în cele din urmă cineva a sunat la 112, iar la faţa locului au găsit o maşină în flăcări.

După ce au stins-o poliţiştii au descoperit în portbagajul mașinii cadavrul carbonizat al unui bărbat 

Surse din anchetă spun că făptașii ar fi plănuit în detaliu asasinatul, maşina ar fi fost adusă cu câteva zile înainte în lanul de rapiţă, iar sâmbătă dimineaţă au stropit-o cu combustibil şi i-au dat foc Nu au găsit încă crimei.

Locul în care Mauro Gadda a fost ucis cu zeci de lovituri.

Poliţiştii criminaliști au încercat să găsească şi arma crimei, cel mai probabil un topor. au făcut câteva scotociri în zonă dar până în acest moment nu au găsit nimic 

Până acum nici o persoană nu a fost reținută de anchetatori.

×
Subiecte în articol: barbat carbonizat Magurele
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close