Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Dependenți prinși în timp ce stăteau la coadă pentru a lua droguri "pe caiet", în timpul unor percheziții, într-un bloc din București

Dependenți prinși în timp ce stăteau la coadă pentru a lua droguri "pe caiet", în timpul unor percheziții, într-un bloc din București

Imagini teribile surprinse în centrul Bucureștiului. Zeci de tineri dependenţi de droguri cerşeau doza zilnică, pe caiet, de la dealerii care fac sute de mii de euro din vânzările de etnobotanice. Imaginile au fost filmate în timpul unui asalt dat de poliţiştii antidrog la vânzătorii de moarte albă.

Dependenți prinși în timp ce stăteau la coadă pentru a lua droguri "pe caiet", în timpul unor percheziții, într-un bloc din București
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    29 Noi 2021   •   18:58

Poliţiştii antidrog au năvălit simultan la 20 de adrese din centrul Bucureștiului. Vizaţi au fost traficanţii de droguri.

18 traficanţi de droguri au fost arestaţi.

La una dintre locaţii, ofiţerii de la crimă organizată au găsit un tablou tragic.

Pe scările casei traficanţilor, mai mulţi tineri dependenţi de droguri cerşeau în genunchi doza zilnică. Era aproape de 6 dimineaţă.

Sus, în palatul dealerilor, poliţiştii au găsit sume mari de bani, etnobotanice dar şi registre pe care erau notaţi consumatorii care se aprovizionau pe datorie. Moarte albă pe caiet!

Piaţa drogurilor din București s-a diversificat de la apariţia etnobotanicelor.

Sunt cele mai ieftine şi transformă consumatorul în câteva săptămâni într-un zombie.

Un pliculeţ de pulbere albă costă 10 lei. Urmează heroina. O doză costă 30 de lei. 50 de lei plătesc dependenţii pentru un gram de cannabis sau pentru o pastilă de ecstasy.

Drogul violul ajunge la 100 de lei, iar un gram de cocaină valorează pe piaţa din Capitală 500 de lei.

În urma operaţiunii, 18 traficanţi au fost arestaţi şi riscă peste 15 ani de puşcărie.

Atenţie! Sunt imagini cu un puternic impact emoţional!

×
Subiecte în articol: dependenți droguri București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close