Antena 3 Emisiuni News Hour with CNN Orban, prima reacţie la înregistrările cu negocierile pe bani pentru un vot în PNL: Vorbele sunt scoase din context

Orban, prima reacţie la înregistrările cu negocierile pe bani pentru un vot în PNL: Vorbele sunt scoase din context

de Claudia Popovici    |    02 Iul 2021   •   18:43
Orban, prima reacţie la înregistrările cu negocierile pe bani pentru un vot în PNL: Vorbele sunt scoase din context
Sursa foto: Hepta

Ludovic Orban a precizat vineri că a discutat cu Dragoș Tănăsoiu, fostul șef al Corpului de Control pe vremea pe când era premier, şi aceste înregistrări ar fi fost scoase din context.

Dragoș Tănăsoiu, omul lui Ludovic Orban înregistrat când oferă bani unei femei pentru a vota cu echipa președintelui PNL susține că această convorbire i-ar fi fost înscenată şi a decis să depună plângere penală.

El a motivat că a fost provocat și că, de fapt, acești bani nu erau în schimbul votului pe care ar fi trebuit să îl acorde astăzi în favoarea unuia dintre cei doi candidați. Mai exact, în favoarea lui Dan Meran cel care îl contra-candidează la șefia filialei PNL Sector 5 pe Cristian Băcan cel care este în tabăra lui Florin Cîțu.

Reamintim că în ediția de joi la Sinteza Zilei de la Antena 3 a fost difuzată o înregistrare din care reiese că Tănăsoiu îi cere unei membre PNL să voteze cu un anumit om care face parte din echipa lui Ludovic Orban la alegerile interne din filiala PNL Sector 5 București.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL vot

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close