Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un senator PSD a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis

Un senator PSD a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis

Senatorul PSD Călin Matieș a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele i-a îndemnat pe români să practice golful, "un sport care nu este deloc exclusivist".

Un senator PSD a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    22 Sep 2021   •   18:30

„Vreau să vă prezint noua crosă, driver, este de distanță, pentru că va trece mult timp până ne vom reveni din situația economică și politică în care ne-au adus Klaus și Cîțu. Poziția este cam aceeași. Aplecat puțin în față ca la sapă, și la golf.”, a declarat senatorul PSD în plenul Parlamentului.

Discursul senatorului PSD este o reacție la îndemnul lui Klaus Iohannis către români de a practica golful, un sport care, consideră președintele, se poate practica la orice vârstă și oferă multe satisfacții.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf "Paul Tomiţă".

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis PSD
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close