Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un medic de la spitalul Polizu din Bucureşti a încercat să-şi pună capăt zilelor cu o armă de tip airsoft cu bilă de cauciuc

Un medic de la spitalul Polizu din Bucureşti a încercat să-şi pună capăt zilelor cu o armă de tip airsoft cu bilă de cauciuc

Un medic de la spitalul Polizu din Bucureşti a încercat să-şi pună capăt zilelor cu o armă tip airsoft. Din primele informaţii acesta suferea de depresie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2023   •   18:31

Udate 20:05: Bărbatul se află la spitalul Elias în stare gravă. Medicii nu sunt lăsați sa dea informaţii despre acest caz.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul, care activa ca medic la spitalul Polizu din Bucureşti, era depresiv şi urma un tratament. 

Update 19:04: Medicul a fost găsit rănit de către fiica sa în locuință, după ce a încercat să se împuște în cap cu o armă de tip airsoft cu bile de cauciuc. 

Un medic de la spitalul Polizu din Bucureşti a încercat să-şi pună capăt zilelor cu o armă de tip airsoft cu bilă de cauciuc

Din primele date obținute de Antena 3 CNN, medicul este în viață. Nu se știe deocamdată de ce a recurs la acest gest, dar familia lui a vorbit de multe ori cu colegii despre faptul că acesta  era depresiv.

Apelul la 112 a fost dat chiar de familia bărbatului, în vârstă de 59 de ani, care ar fi medic la Spitalul Polizu din Bucureşti.

Aceștia au spus la 112 că bărbatul s-a împușcat cu o armă de tip airsoft cu bile de cauciuc. Incidentul a avut loc chiar în locuinţa acestuia, iar arma era deținută legal. 

Citeşte şi: Un elev de 7 ani a mers cu o armă cu lunetă într-o şcoală din Constanţa | Un cadru didactic a sunat la 112

La faţa locului a ajuns o ambulanță cu medic și un echipaj SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Elias.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest incident.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close