Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Alfred Simonis, despre culisele angajamentului PSD-PNL: "Tot ce ne desparte trebuie lăsat urgent în urmă. Prioritatea este România"

Alfred Simonis, despre culisele angajamentului PSD-PNL: "Tot ce ne desparte trebuie lăsat urgent în urmă. Prioritatea este România"

Alfred Simonis, deputat PSD, a precizat că în acest moment partidele politice ar trebui în regim de urgenţă să lase la o parte divergențele pentru a găsi soluţii comune, aplicate de oameni competenți pentru a scoate România din criza sanitară şi economică.

Alfred Simonis, despre culisele angajamentului PSD-PNL: "Tot ce ne desparte trebuie lăsat urgent în urmă. Prioritatea este România"
Sursa foto: Facebook Alfred Simonis
de Claudia Popovici    |    05 Noi 2021   •   20:43

Întrebat ce şanse dă unui guvern PNL- PSD, deputatul social democrat Alfred Simonis a precizat că în acest moment prioritatea o constituie soluțiile pentru problemele reale ale românilor.

„Nu avem foarte mult timp la dispoziție. Marja noastră de manevră, a situaţiei politice este mică. Situaţia în care se află astăzi România este una complicată, chiar dramatică.

Ceea ce ne desparte, pe noi partidele politice, vorbim de PSD şi PNL trebuie în regim de urgenţă lăsate în urmă. Trebuie să găsim punțile care ne unesc, trebuie să găsim soluţii pentru problemele adevărate ale României.

Am demonstrat în aceşti 30 de ani, e adevărat cu bune şi rele, că suntem singurele partide care au reușit să facă ceva pentru România, cu bune şi rele.

„Tot ce ne desparte trebuie lăsat în regim de urgenţă în urmă. Prioritatea este România"

Cei care au vândut tot felul de iluzii în aceşti ani, în campanii electorale au arătat lista de competenţe în acest an, şi aici mă refer la USR.

Ori, printr-o situaţie dramatică prin care trecem acum, nu putem veni cu soluțiile celor care au gestionat sistemul sanitar din România în ultimul an şi aproape că nu au făcut nimic bun, ba dimpotrivă.

Nu aş ști să spun care va fi formula care va ieşi din negocieri. Marja este mică. Trebuie să găsim aceste soluţii bune, comune care să fie puse în practică de oameni competenți", a spus deputatul PSD, Alfred Simonis la emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3. 

×
Parteneri
Horoscop 22 septembrie 2023. Scorpionii sunt orbiți de dragoste
x close