Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Liberalii nu mai vor un guvern minoritar. Cu cine vrea PNL să formeze majoritate

Liberalii nu mai vor un guvern minoritar. Cu cine vrea PNL să formeze majoritate

Alin Nica, vicepreședinte PNL, a declarat la Antena 3 că liberalii s-au răzgândit și nu mai vor un guvern minoritar, iar acum se încearcă formarea unei majorități în Parlament.

Liberalii nu mai vor un guvern minoritar. Cu cine vrea PNL să formeze majoritate
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    01 Noi 2021   •   20:53

În această seară, a avut loc o ședință de ultimă oră a Biroului Executiv al PNL.

Alin Nica, vicepreședinte PNL, a intrat într-o intervenție telefonică la Antena 3, pentru a anunța ce s-a discutat în timpul acestei ședințe.

”Încă nu s-a decis nimic, încă discutăm. Cert este un lucru: PNL dorește să asigure stabilitatea țării și decizia pe care o vom lua în această seară va fi în această direcție, să nu mai mergem pe incertitudini și pe chestiuni la limită și să mergem pe lucruri care să asigure o majoritate confortabilă în Parlamentul României”, a declarat Alin Nica la Antena 3.

Alin Nica a spus că Nicolae Ciucă nu și-a depus mandatul de premier desemnat deocamdată.

”Nu și-a depus mandatul încă. Discutăm mai multe variante, încă se dezbate și la sfârșit va fi evident un vot”, a mai spus Nica.

Întrebat cu cine va încerca PNL să facă o majoritate în Parlament pentru a asigura această stabilitate a țării, vicepreședintele PNL a răspuns: ”Cel mai important lucru pe care îl vom hotărî în seara aceasta este flexibilizarea mandatului pentru premierul desemnat în a discuta cu celelalte partide parlamentare și în a asigura o majoritate stabilă”.

×
Subiecte în articol: Alin Nica PNL
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close