Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire De ce îl susține Nicolae Ciucă pe Cîțu la șefia PNL: „Am considerat că e de datoria mea să îl susțin”

De ce îl susține Nicolae Ciucă pe Cîțu la șefia PNL: „Am considerat că e de datoria mea să îl susțin”

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a dezvăluit la emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, că îl susține pe premierul Florin Cîțu la șefia PNL din spirit de loialitate.

De ce îl susține Nicolae Ciucă pe Cîțu la șefia PNL: „Am considerat că e de datoria mea să îl susțin”
de Andreea Ştefan    |    03 Iun 2021   •   21:15

„A fost o chestiune de decizie personală. Premierul Florin Cîțu m-a sunat înainte să ia decizia de a anunța public că intră în competiția pentru câștigarea poziției de președinte al PNL. M-a întrebat dacă sunt de acord să îl susțin.

Sunt ministru în Cabinetul Florin Cîțu și am considerat că este de datoria mea să îl susțin în demersul pe care îl face. Este un demers pe care îl înțeleg într-o competiție în interiorul PNL.

Îi respect la fel de bine și pe domnul președinte Orban și pe domnul prim-ministru. Amândoi au valoarea de lider pe care PNL și-o dorește, motiv pentru care cred că, la finalul acestei competiții cât se poate de sportivă și democratică, să avem ales liderul pe care membrii PNL și-l doresc”, a declarat Nicolae Ciucă, în exclusivitate, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Florin Cîțu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close