Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Radu Timiş, CEO Cris-Tim, la Conferinţa Naţională România Inteligentă: "Ne aşteptăm la o scădere a inflaţiei până la sfâşitul anului"

Radu Timiş, CEO Cris-Tim, la Conferinţa Naţională România Inteligentă: "Ne aşteptăm la o scădere a inflaţiei până la sfâşitul anului"

Radu Timiş, CEO-ul companiei Cris-Tim, a declarat, astăzi, la finalul Conferinţei Naţionale România Inteligentă, că, până la finalul anului, ne aşteptăm la o scădere a inflaţiei pentru că şi costurile materiilor prime şi a utilităţilor din procesul de producţie au început să scadă.

de Laura Rînja    |    16 Mai 2023   •   20:31

"Am rămas cu un sentiment foarte pozitiv pentru că toţi participanţii de astăzi de la această dezbatere au arătat o dorinţă foarte mare de a dezvolta şi de a participa la dezvoltarea agriculturii româneşti. Ştim cu toţii că agricultura românească trebuie să fie o prioritate şi trebuie să reprezinte o strategie naţională de dezvoltare pentru România, astfel încât să ne asigurăm că, pe termen lung, ca şi ţară, suntem sustenabili şi putem să ne autosatisfacem cererea de produse alimentare şi să ne oprim din a continua să importăm inflaţie.

Anul acesta ne aşteptăm pentru mai toate tipurile de hrană la o scădere a inflaţiei şi cred că aceasta este o veste bună pentru că şi costurile materiilor prime şi ale utilităţilor din procesul de producţie au început să scadă, ceea ce este o veste îmbucurătoare.

Sperăm ca prin toate proiectele pe care le desfăşoară atât antreprenorii privaţi, cum suntem noi, cât şi toate măsurile şi programele pe care statul le coordonează sau urmează să le iniţieze, să vină în ajutorul şi în sprijinul nostru pentru a putea produce mai multă hrană în România pentru a reduce distanţa sau dimensiunea lanţului de aprovizionare tocmai pentru a fi mai competitivi şi pentru a produce hrană pe care ştim că o producem de foarte bună calitate în România", a declarat Radu Timiş la finalul Conferinţei Naţionale "Hrană de calitate – profit pentru toti românii – cum adăugăm plusvaloare agriculturii", organizată de Antena 3 CNN şi cotidianul naţional Jurnalul prin proiectul România Inteligentă.

×
Subiecte în articol: Radu Timiş România Inteligentă
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close