Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate Tratamentele de remodelare corporală recomandate primăvara. Cum putem scăpa de celulită şi să avem un corp tonifiat

Tratamentele de remodelare corporală recomandate primăvara. Cum putem scăpa de celulită şi să avem un corp tonifiat

A venit primăvara şi este important să ştim ce tratamente corporale putem să facem în această perioadă. Kinetoterapeutul Mihaela Lăcătuş ne va spune ce putem face în această privinţă.

Tratamentele de remodelare corporală recomandate primăvara. Cum putem scăpa de celulită şi să avem un corp tonifiat
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Cigolea    |    01 Mar 2022   •   11:51

”În această perioadă suntem pregătiţi de a oferi doamnelor servicii de remodelare în cadrul clinicii noastre. Mai întâi, doamnele se prezintă la o evaluare corporală. Vom face un diagnostic în funcţie de problema fiecărei doamne. În funcţie de ce dorinţe au, în funcţie de contraindicaţii, vom efectua şedinţele de remodelare cu aparatele noastre” a explicat Kinetoterapeutul Mihaela Lăcătuş la Sfat de Sănătate” cu Andreea Cigolea.

Aparatele care ajută la remodelarea corporală

Avem dispozitivul de remodelare de ultimă tehnologie, varianta high class a LPG-ului tradiţional active shape. Alt aparat cu bune rezultate este Roll Shape-ul, Vibra Shape-ul şi banda de alergare anti-gravitaţională Bodyshape Treadmill.

Totul despre drenajul limfatic

Aceste aparate au ca rezultate, în primul rând, activarea sistemului limfatic, activarea circulaţiei sanguine periferice. Urmărim şi reducerea în centrimetri, ameliorarea celulitei, cât şi rezultate în tonifiere.

Cum putem scăpa de celulită şi să avem un corp tonifiat

Ideal ar fi ca tratamentul să fie de trei ori pe săptămână, dar am avut bune rezultate şi cu două şedinţe pe săptămână. 

Cât contează dieta şi hidratarea când vrem să slăbim

Doamnele trebuie să aibă o atenţie la alimentaţie, trebuie să se hidrateze foarte bine, să nu fie sedentare, iar atunci rezultatele vor fi pe măsură. 

Pe domni îi aşteptăm la banda de alergare anti-gravitaţională. Au fost domni care au obţinut rezultate satisfăcătoare.

Urmărim contraindicaţiile şi deja de la prima şedinţă de diagnostic vedem dacă avem aparatele care satisfac fiecare persoană şi dintr-o gamă atât de largă alegem unul care va fi benefic.

Aparatele care ajută la tonifiere

Kilogramele se elimină printr-o dietă, dar cu ajutorul aparatelor, modelăm. După cum am spus, reducerea în centrimetrii, ameliorarea gradului de celulită, tonifiere, care după o anumită vârstă, fibroblastul nu mai sintetizeaza colagenul ca la 20 de ani şi atunci, aparatul Bodyshape Treadmill ca şi Roll Shape-ul, având o lampă cu colagen care stimulează fibroblastul în profunzimea ţesutului, îmi realizează sinteza de colagen şi elastină care nu mai este ca în tinereţe.

Ce înseamnă fit şi sănătos

Trebuie să ştim anumite contraindicaţii şi trebuie să avem o constanţă, o atenţie şi acasă între şedinţe, deci să devină un stil de viaţă sănătos.

După ce am obţinut rezultatul estetic, doamnele vin în continuare, deoarece devine o problemă de sănătate, simt efectiv să fie curăţate de toxine, să fie drenate şi atunci continuă pe parcursul întregului an. Dacă la început vin de trei ori pe săptămână, spre final lucrăm la o menţinere a rezultatelor şi atunci este suficient o dată pe săptămână sau chiar o dată la două săptămâni.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close