Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Cornelia Catanga, cel mai mare regret. Ultimul interviu acordat de cântăreață

Cornelia Catanga, cel mai mare regret. Ultimul interviu acordat de cântăreață

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. A fost depistată pozitiv cu COVID-19, dar problemele cu inima erau de notorietate. În ultimul interviu acordat ShowBlitz, artista a povestit despre problemele de sănătate, regretul pierderii casei din București și a dezvăluit care a fost cel mai mare regret al vieții sale.

Cornelia Catanga, cel mai mare regret. Ultimul interviu acordat de cântăreață
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   23:38

Interpreta de muzică lăutărească a recunoscut că a trăit cu un mare regret în suflet. Cornelia Catanga și-ar fi dorit să mai aibă un copil, dar recunoștea la momentul respectiv că era bucuroasă și mândră de fiul ei.

"Cel mai mare regret al meu, la ora actuală, pentru că nu am dat naștere la al doilea copil. Indiferent ce era, fetiță sau băiat, am zis indiferent ce se întâmplă cu viața mea, vreau să dau naștere la un copil. Dumnezeu mi-a ajutat, i-am dat naștere lui Alexandru, nu are probleme. Este bine, este sănătos (...) Iubita lui este la noi de un an și jumătate, așteptăm și noi să facem o nuntă ca fiecare", a povestit Cornelia Catanga, la Antena 3, într-un interviu acordat în exclusivitate.

La rândul său, soțul Corneliei Catanga și-a mărturisit iubirea față de jumătatea sa, în timpul interviului. "Cel mai frumos lucru de pe lume asta este dragoste, iubirea, nu este nimic mai frumos pe lume", spunea soțul Corneliei Catanga.

×
Subiecte în articol: Cornelia Catanga showBlitz
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close