Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Accident rutier în Pasajul Unirii din Bucureşti. Şoferul vinovat a fugit de la fața locului

Accident rutier în Pasajul Unirii din Bucureşti. Şoferul vinovat a fugit de la fața locului

Un accident a avut loc în această seară în Pasajul Unirii din Bucureşti. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului.

Accident rutier în Pasajul Unirii din Bucureşti. Şoferul vinovat a fugit de la fața locului
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2022   •   22:38

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Pasajul Unirii din Bucureşti se observă cum șoferul vinovat a intrat cu viteză în pasaj, a acroșat un alt autoturism şi s-a oprit în perete, blocând circulația. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La scurt timp după incident, şoferul care a produs accidentul a plecat de la faţa locului.

Din fericire, nu au existat victime. 

"În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului. Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere!

De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate. Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă", a scris primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: accident pasajul Unirii
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close