Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul lui Băsescu, împreună cu Cioloș la mitingul PNL

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul lui Băsescu, împreună cu Cioloș la mitingul PNL

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul lui Băsescu, împreună cu Cioloș la mitingul PNL
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    07 Noi 2016   •   23:05

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul care i-a facut campaniile electorale timp de 15 ani fostului președinte Traian Băsescu, dar care a fost și consultantul actualului șef al statului, Klaus Iohannis, a apărut împreuncă cu premierul Dacian Cioloș, duminică, la mitingul PNL.

Este vorba despre Felix Tătaru, poprietarul unei agenții de publicitate, care din 2000 i-a făcut campanie lui Traian Băsescu.

De curând, șeful Guvernului a apărut în fotografii oficiale, al sediul Palatului Victoria, împreunp cu Felix Tătaru și alți specialiști din Advertising și publicitate.

Foto: gov.ro

În martie 2015, Felix Tătaru a ajuns ca martor la DNA, într-un denunț al lui Tudor Breazu.

Felix Tătaru, strategul campaniilor lui Băsescu, acuzat că a primit o pungă cu 50.000 euro: De ce aş lua şpagă? Lucrez la firma mea, iau banii pe firmă

Atanasiu: PNL are contract cu firma lui Felix Tătaru

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a spus luni, că partidul pe care îl reprezintă are contract cu agenția de publicitate a lui Tătaru.

”PNL are contract cu firma lui Felix Tătaru”, a spus Teodor Atanasiu, luni, la o Ediție specială, la Antena 3.

Felix Tătaru: De câte ori mă ataca Antena 3, câștigam alegerile

Și Felix Tătaru a reacționat, pe pagina de Facebook.

”De câte ori mă ataca Antena 3, câștigam alegerile. Mereu aproape:)”, a replicat Felix Tătaru, luni, pe rețeaua de socializare.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close