Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Care sunt motivele pentru care se poate părăsi localitatea de domiciliu după 15 mai

Care sunt motivele pentru care se poate părăsi localitatea de domiciliu după 15 mai

Raed Arafat a explicat la Antena 3 care sunt motivele pentru care putem ieși din localitatea de domiciliu pentru a călători în altă localitate.

Care sunt motivele pentru care se poate părăsi localitatea de domiciliu după 15 mai
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    13 Mai 2020   •   23:37

Este permisă părăsirea domiciliului pentru desfășurarea unui activități în interes de serviciu sau activități medicale. De asemenea, puteți ieși din localitate pentru vizitarea bătrânilor de care aveți grijă, a mai spus Arafat.

"În mod normal, ieșirea e în mod deosebit pentru activități profesionale, pentru aspectele medicale. Dacă ieși din oraș ca să pleci din țară, asta se poate. Dacă vrei să ajungi la bătrâni de care trebuie să ai grijă, normal că poți să te duci. Treaba cu muntele nu știu exact cum va fi menționată, o să vedem, se lucrează pe document. Dar, de regulă, ieșirea din oraș e echivalentă cu ieșirea din casă, care a fost până acum. O să fie o libertate de ieșire. Propunem oamenilor să aibă grijă până la ce nivel vor ajunge cu socializarea, cu călătoria, cu vizitarea bătrânilor pentru că persoanele vulnerabile rămân vulnerabile", a spus Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close