Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cod galben de ploi şi vijelii pentru Bucureşti şi Ilfov

Cod galben de ploi şi vijelii pentru Bucureşti şi Ilfov

Florinela Georgescu a anunţat la Sinteza Zilei că ANM a emis o avertizare de cod galben de ploi şi vijeli pentru Bucureşti şi Ilfov valabil în intervalul orar 22:00 şi 23:30.

Cod galben de ploi şi vijelii pentru Bucureşti şi Ilfov
Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    22 Iun 2021   •   22:05

Sunt aşteptate descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 50-55 de km pe oră, averse ce vor cumula 10-20 l/mp. Zona afectată municipiul București în intervalul orar 22:00 şi 23:30.

Este posibil care unele cartiere precipitațiile să aibă caracter torențial astfel încât să se acumuleze în timp foarte scurt, o oră, o oră și jumătate și cantități de 20 l/mp.

Ce zone vor fi afectate de caniculă

Pentru mâine este în vigoare o avertizare cod portocaliu care vizează județele Caraș Severin, Arad, Bihor și Satu Mare. Ne așteptăm o maximă de 37 și 39 de grade. În restul teritoriului avem cod galben pentru maxime așteptate între 33 și 37 de grade.

Ne așteptăm ca ziua de joi să aducă o lărgire a ariei cu temperaturi foarte ridicate în jumătate de vest a teritoriului unde să avem mai multe temperaturi de 37, 38 poate 39 în județele din Banat, Crișana, Maramureș Oltenia, jumătatea de vest a Transilvaniei.

×
Subiecte în articol: ANM cod galben
Parteneri
Cutremur în România, în această seară! Magnitudinea înregistrată
x close