Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Concurs în fiecare seară la ”Sinteza Zilei”. O vacanță all inclusive și zeci de vouchere

Concurs în fiecare seară la ”Sinteza Zilei”. O vacanță all inclusive și zeci de vouchere

La Sinteza Zilei toamna e ca vara!

Concurs în fiecare seară la ”Sinteza Zilei”. O vacanță all inclusive și zeci de vouchere
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2021   •   11:26

Ia-ți vacanța înapoi și câștigă o vacanță de 7 zile all inclusive la mare, 35 de vouchere pentru  frumusețe și sănătate la o clinică de 5 stele, volume de succes și abonamente la Jurnalul.

Urmărește Sinteza Zilei în fiecare seară, prinde indiciile, așteaptă întrebările și răspunde pe aplicația Sinteza Zilei.

Atenție! Începem de luni! Câștigă seară de seară la Sinteza Zilei.

Citeşte întregul regulament AICI!

Ce premii puteţi câştiga în cadrul concursului

Premiile consursului sunt următoarele:

- Premiul cel mare, care se va acorda în ultima zi a concursului, constă într-o vacanţă la mare în Romania, în următoarele condiţii:

• Cazare 6 nopti, all inclusive • 1 x camera dubla • Hotel Turquoise**** din Venus

• Oricand in perioada 6 – 15 septembrie 2021

Celelalte premii constau în:

- Vouchere cadou ce pot fi utilizate la Clinica Eliade, in Bucuresti, pana la 31.12.2021

- 1 pachet format din 3 carti de la Editura RAO + 1 abonament pe 3 luni la ziarul „Jurnalul”

Întrebarea zilei în ediția din 2 septembrie

După cele două indicii din orele 21:00 și 22:00 - După 1989, România a avut 17 premieri votați de parlament și Doar 3 premieri au avut mandat complet de 4 ani - întrebarea celei de a patra zile de concurs a fost: "Dacă va trece moțiunea de cenzură, al câtelea premier cu mandat scurt ar deveni Florin Cîțu?".

Întrebarea zilei în ediția din 1 septembrie

După cele două indicii din orele 21:00 și 22:00 - De astăzi, punctul de pensie trebuie să ajungă la 1.775 lei și Punctul de pensie a rămas 1.442 prin amânarea aplicării legii - întrebarea celei de a treia zile de concurs a fost: "Cât au pierdut românii la punctul de pensii?".

Întrebarea zilei în ediția din 31 august

După cele două indicii din orele 21:00 și 22:00 - Sindicatele cer majorarea salariului minim de la 1386 lei net și Sindicatele propun majorarea salariului minim la 1550 lei - întrebarea celei de a doua zile de concurs a fost: "Cu cât ar crește salariulminim net la propunerea sindicatului?".

Întrebarea zilei în ediția din 30 august

După cele două indicii din orele 21:00 și 22:00 - Opoziția contează pe 204 voturi pentru moțiunea de cenzură și 234 de voturi, condiția PSD pentru depunerea moțiunii - întrebarea primei zile de concurs a fost: "De câte voturi mai are nevoie opoziția ca să poată depune moțiunea împotriva guvernului Cîțu".

Cum se desfăşoară concursul organizat de Sinteza Zilei

Concursul este organizat și se desfășoară prin intermediul aplicatiei Sinteza Zilei care poate fi descărcată din magazinele Google Play şi Apple Store, gratuit, şi poate fi folosită doar de utilizatorii cu vârstă peste 18 ani (18 ani impliniti pana la data de 30 august 2021).

Pentru utilizatorii care au deja descarcata Aplicatia (prima varianta a acesteia), se recomanda actualizarea acesteia. Pentru folosirea Aplicaţiei este nevoie de consimţământul utilizatorului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, consimţământ care este cerut imediat după instalare.

Concursul va începe luni, 30 august 2021, la ora 21:00 (ora României) şi se va încheia joi, 02 septembrie 2021, la ora 23:59 (ora României).

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close