Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu a lansat aplicația Verdict App: ''O rubrică foarte urmărită va fi Fătălăul zilei''

Dana Budeanu a lansat aplicația Verdict App: ''O rubrică foarte urmărită va fi Fătălăul zilei''

Dana Budeanu a anunţat luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei, că mult așteptata aplicație tocmai ce a fost lansată. Designerul şi criticul de modă a mărturisit, că a ales ca Verdict App să fie lansată chiar de ziua mamei sale. ''Mama mea este un înger pe pământ și tot ceea ce există blând în mine este de la ea'', a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a lansat aplicația Verdict App: ''O rubrică foarte urmărită va fi Fătălăul zilei''
de Iulia Gorgorin    |    23 Mar 2021   •   00:15

”Încet, încet ies de pe rețelele de socializare. Voi ieși definitiv și mă retrag pe o aplicație pe care am lansat-o astăzi, în această seară. Se numește Verdict App și este ca un copil mic, ca un bebeluș al meu. Tot ce există pe această aplicație îmi aparține exclusiv.  De mâine, verdictul politic intră exclusiv doar pe aplicație, restul verdictelor vor trece încet, încet doar pe aplicație. Momentan sunt și pe YouTube, dar nu ceea ce găsiți pe aplicație și în formatul respectiv. Toată informația pe care eu o am și pe care voi nu o citiți și nu sunteți atenți, va exista pe aplicație.

Aplicația are nouă rubrici, dintre care una pe care o consider cea mai importantă. Este verdictul oamenilor. Oamenii scriu, mie îmi scriu oricum, dar acum vor scrie într-un loc unde toată lumea îi va putea  auzi. Mie îmi este imposibil să fac asta. Primesc foarte multe mesaje în fiecare zi și nu primesc prostii și nu primesc minciuni, dar mă depășește din punct de vedere al capacității și de citire și de orice. Vor avea acest canal pe care să scrie. Se numește Verdict App.

Este ziua mamei mele astăzi. Mama mea este un înger pe pământ și tot ceea ce există blând în mine este de la ea. Astăzi este ziua ei. Am lansat aplicația la ora la care ea s-a născut, culmea. S-a născut la 10  seara și am lansat-o atunci (...) Este un proiect la care am lucrat foarte mult. Este un proiect care chiar dacă va fi downloadat de copii, liceeni, va fi un proiect safe și pentru ei. Aș vrea să lăsați telefoanele acasă, măcar în weekend-uri, măcar când vă întâlniți cu prietenii, aș vrea să facem această tranziție încet, încet și să înțelegeți că ați pierdut foarte mulți ani, ani superbi, pentru că, cu toții suntem copilăria pe care am trăit-o. Voi ați sărit-o. Adolescenții de astăzi nu se mai joacă, nu mai fac prostii. Stau doar pe telefoane, nu citesc deloc. Este o aplicație unde sunt eu toată, care are nouă rubrici, în care fac o revistă a presei deșteaptă.

(...) Am şi rubrică dedicată fătălăilor. Cred că o rubrică foarte urmărită va fi ''Fătălăul zilei''. Avem verdictul politic, bineînţeles, avem verdictul media, avem o rubrică foarte dragă mie. Este singura pe care conţinutul nu îmi aparţine, unde am trei invitaţi permanenţi. Este Paul Hitter pe care îl ador, pur şi simplu, un spirit extraordinar, un artist complet liber şi un om mai mult decât liber, o voce foarte cenzurată pe toate reţelele de socializare. Nu va mai fi nevoie. Se poate desfăşura liber. Avem un scriitor sub pseudonim momentan şi îl avem pe Vlad Mitric-Ciupe care va scrie multă istorie adevărată'', a anunţat Dana Budeanu, luni, în exclusivitate la Antena 3.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close