Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"

Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"

de Mia Lungu    |    01 Mar 2021   •   23:19
Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"
Sursa foto: Antena 3

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei, de luni seara, la Antena 3. Aceasta a comentat cele mai grave evenimente din România ultimului an. Printre acestea, închiderea școlilor și desfășurarea cursurilor online.

"De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime." a spus Dana Budeanu.

"A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?

Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? 

Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile."

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close