Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Detalii de ultimă oră despre asasinatul de la Arad. Coincidența bizară descoperită de anchetatori

Detalii de ultimă oră despre asasinatul de la Arad. Coincidența bizară descoperită de anchetatori

Fostul șofer al lui Ioan Crișan a fost condamnat, în urmă cu 10 ani de zile, pentru trafic de droguri, iar acum două săptămâni acesta s-a întors la Arad. Să fie doar o coincidență? Între timp, trupul afaceristului ucis a fost adus la București pentru o expertiză amănunțită.

Detalii de ultimă oră despre asasinatul de la Arad. Coincidența bizară descoperită de anchetatori
de Gabriel Dano    |    07 Iun 2021   •   23:37

O rudă apropiată a lui Ioan Crişan, a vorbit, sub anonimat despre drama familiei îndurerate. Soţia ar fi cerut ca Aurora, contabila omului de afaceri să nu vină la înmormântare. Mai ales după ce audierea ei şi rolul important pe care l-a jucat în viaţa omului de afaceri au ajuns pe prima pagină a ziarelor.

"Persoana respectivă ar fi recunoscut că ar fi avut o relație cu Crișan", a spus ruda, pentru Antena 3.

Anchetatorii au descoperit că echipamentele de supraveghere de la ferma omului de afaceri ucis nu mai funcţionau de o lună. Asta după ce s-au defectat în mod misterios şi camerele de supraveghere din parcarea în care maşina lui Ioan Crişan a fost aruncată în aer.

La sfârșitul săptămânii trecute, în fața Palatului copiilor din Arad a fost uitată de un muncitor o geantă cu scule. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că pe trotuar există o valiză suspectă. Deși nu avea nicio legătură cu moartea afaceristului, oamenii sunt atât de speriați încât asociază orice incident cu tragicul eveniment.

Surse din anchetă spun că sunt mai multe persoane suspectate de asasinat, inclusiv oameni din anturajul apropiat al afaceristului. Anchetatorii presupun că Ioan Crişan a fost monitorizat cel puţin două săptămâni înainte să fie ucis.

Subiectul a fost comentat, luni seară, la Sinteza Zilei, de Mihai Gâdea și invitații săi:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close