Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dezvăluiri zguduitoare ale bătrânei târâte la DNA: „Aș vrea să văd DNA-ul la pușcărie pentru că a fost prea rău”

Dezvăluiri zguduitoare ale bătrânei târâte la DNA: „Aș vrea să văd DNA-ul la pușcărie pentru că a fost prea rău”

Dezvăluiri zguduitoare ale bătrânei târâte la DNA: „Aș vrea să văd DNA-ul la pușcărie pentru că a fost prea rău”
04 Oct 2017   •   22:37

Bunica Anei Maria Pătru, fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanente, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, unde a dezvăluit diferențele dintre ceea ce se întâmpla pe vremea războiului și ceea ce se întâmplă acum. Bătrâna a recunoscut și că și-ar dori ca DNA să ajungă la închisore.

„Am foarte bolnavă. M-a luat din pat această citație. Pentru că nu an știut de ce mă cheamă la justiție”, și-a început bunica Nicolița Simionescu interviul oferit în exclusivitate pentru Antena3.

Întrebată care este diferența dintre ceea ce se întâmpla în timpul războiului și ceea ce se întâmplă acum, bătrâna de 90 de ani a mărturisit: „Pentru că, pe timpul acela când soțul meu a fost la război era cu totul altceva viața, se știa de respect, se știa de omenie. Acum se omoară precum câinii între ei. E un război adevărat. Ăsta e de fapt războiul”, a declarat bătrâna.

În ceea ce privește DNA și jusția, bătrâna susține că Kovesi și-a bătut joc de multă lume.

„Se face pe undeva cu dreptăți, iar pe undeva, din cauză că au băgat foarte mulți oameni nevinovați la pușcărie. Eu știu de la televizor că nu sunt vinovați, dar nu atâta lume de i-a băgat Codruța nevinovați. Ea nu a avut și nu are, că se vede după mimica feței omul care e omul. Se vede că este un om dușmănos. Cunosc toți oamenii și toate femeile cum sunt. Mie nu mi s-a părut că este o femeie care să simtă adevărul vieții. Să vorbești bine cu toată lumea. Dar nu așa. Și-a bătut joc de atâta lume”, a mai spus bunica Anei Maria Pătru, fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanente.

„DNA-ul ăsta aș vrea să-l văd la pușcărie pentru că a fost prea rău”, a conchis Nicolița Simionescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei ana maria patru bunica
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close