Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dr. Monica Pop, despre blocarea proiectului pentru copiii cu Sindromul Down: "Clotilde Armand ar trebui să vadă aceşti copii apoi să decidă"

Dr. Monica Pop, despre blocarea proiectului pentru copiii cu Sindromul Down: "Clotilde Armand ar trebui să vadă aceşti copii apoi să decidă"

Dr. Monica Pop a comentat la Sinteza Zilei decizia luată de primăria Sectorului 1 de a bloca proiectul pentru centrul de copii cu Sindrom Down, care ar trebui să fie construit lângă Piața Victoriei, pe un teren care aparține Parohiei Bisericii Mavrogheni.

Dr. Monica Pop, despre blocarea proiectului pentru copiii cu Sindromul Down: "Clotilde Armand ar trebui să vadă aceşti copii apoi să decidă"
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2021   •   22:24

Potrivit părintelui Radu Mureșan, preotul care face minuni pentru copiii cu Sindromul Down proiectul are toate avizele, dar nu a fost aprobat.

Întrebată ce părere are despre această situaţie medicul Monica Pop a recomandat ca cei care blochează proiecte pentru copii şi mai ales pentru copii atât de speciali să meargă întâi să îi vadă şi abia apoi să ia o decizie în acest sens.

„În primul rând vreau să vă spun că am ca şi pacienți copii cu Sindrom Down. Nu o să găsim niciodată pe fața acestui pământ copii mai empatici, copii foarte drăgălași, copii care au un afect deosebit, copii care se împrietenesc, se lipesc imediat.

Nu îți vine să lași din mână un copil din ăsta. Sunt extraordinari, sunt foarte drăguți de la mic la mare.

Aș vrea să spun celor care blochează acest proiect să meargă și să îi vadă și după vor vedea cum se comportă. Să fie invitată acolo doamna primar (n.r- Clotilde Armand, primar Sector 1).

Un om normal şi cu sufletul deschis ar trebui să fie de acord cu un asemenea proiect", a recomandat medicul Monica Pop la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

 

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close