Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ianis Hagi, mărturisiri în premieră despre rolul pe care l-a avut mama în viața sa

Ianis Hagi, mărturisiri în premieră despre rolul pe care l-a avut mama în viața sa

Ianis și Kira Hagi au făcut mărturisiri inedite, marți seară, la Sinteza zilei. Copiii "regelui Hagi" au vorbit despre relația cu mama lor și despre modul în care aceasta a reușit să îi țină uniți.

Ianis Hagi, mărturisiri în premieră despre rolul pe care l-a avut mama în viața sa
Sursa foto: Antena 3/ Sinteza zilei
de Gabriel Dano    |    25 Mai 2021   •   23:33

"Eu mereu am spus: mama este persoana care ține familia aproape, nu neapărat prin gesturile pe care le face - doar prin prezența ei. Știe să ne țină aproape, este inima familiei și lumina noastră. După aceea, clar, școala... ", a spus Ianis.

Întrebat care a fost cel mai important sfat e care l-a primit de la mama sa, Ianis a răspuns:

"Cel mai important sfat de la mama? Să zic doar unul? Sunt foarte multe. Nu pot să reproduc un singur sfat. Cum am spus: de școală s-a ocupat foarte mult, mereu mi-a spus 'chiar dacă știu că vrei să devii fotbalist...' Ea a fost cu ideea să ne trimită la școală britanică. Tata se gândea să fim la o școală românească, dar mama chiar de la grădiniță ne-a trimis la școală internațională".

"Fiindcă noi am fost plecați atâta timp, Ianis a fost la grădiniță în Turcia. Ne-am mutat din Turcia în România, după aceea ne-am mutat din nou în Turcia. În Constanța am fost în liceul britanic.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close