Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu, despre inundații: "Intervenim pompieristic. S-au pitit toți în spatele lui Raed Arafat, care intervine când nu mai există altă soluție"

Marcel Ciolacu, despre inundații: "Intervenim pompieristic. S-au pitit toți în spatele lui Raed Arafat, care intervine când nu mai există altă soluție"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3 și a vorbit despre motivele pentru care social democrații sunt hotărâți să răstoarne Guvernul Cîțu. Acesta îi acuză pe guvernanți că gestionează catastrofal situația inundațiilor din România, la fel cum, în trecut, au gestionat criza provocată de pandemie.

Marcel Ciolacu, despre inundații: "Intervenim pompieristic. S-au pitit toți în spatele lui Raed Arafat, care intervine când nu mai există altă soluție"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2021   •   22:02

"Noi intervenim pompieristic. Numai când se întâmplă o catastrofă, atunci intervenim. S-au pitit toți în spatele lui Raed Arafat, care intervine când nu mai există altă soluție.", spune liderul PSD, care acuză Guvernul de lipsa unei strategii de prevenire a situațiilor de criză.

"Prevenția o face Guvernul și cu specialiștii, cu ministerul Sănătății. Raed nu a mai avut ce face. Când noi ajunsesem într-o situație alarmantă. Și cu situația din ATI, și acum cu vaccinarea. Așa se întâmplă și acum, la inundații.

Ei nu au gândit, nu au prognoze. Totuși a evoluat știința și monitorizarea.", a mai spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Alexandru Rafila este propunerea de premier, dacă moțiunea de cenzură a PSD va trece

Dacă moțiunea de cenzură a social-democraților va trece de Parlament, propunerea acestora de premier va fi Alexandru Rafila. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Marcel Ciolacu, care a explicat că exclude o posibilă colaborare cu PNL.

”În acest moment este o decizie a partidului, domnul Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru. Aceste lucruri le vom discuta în interiorul partidului daca motiunea va trece”, a spus liderul PSD.

Întrebat dacă exclude colaborarea cu vreunul din partide de la o viitoare guvernare PSD, Marcel Ciolacu a spus că liberalii sunt cei excluși.

”Am exclus colaborarea cu PNL, dar vom vorbi toate aceste lucruri după ce va trece moțiunea. Cred, totuși, că președintele Klaus Iohannis va intra în spiritul Constituției, dacă va trece moțiunea de cenzură”, a spus Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close