Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Filmare revoltătoare cu Nicușor Dan, Orban, Cioloș și Barna. Mihai Gâdea: Mi se pare extrem de grav!

Filmare revoltătoare cu Nicușor Dan, Orban, Cioloș și Barna. Mihai Gâdea: Mi se pare extrem de grav!

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de joi a emisiunii ”Sinteza zilei”, o filmare cu Nicușor Dan, Ludovic Orban, Dacian Cioloș și Dan Barna, din prima zi în care Nicușor Dan a devenit primar al Capitalei.

Filmare revoltătoare cu Nicușor Dan, Orban, Cioloș și Barna. Mihai Gâdea: Mi se pare extrem de grav!
de Laura Dinu    |    26 Aug 2021   •   23:12

”Ludovic Orban, care, la momentul respectiv nu era doar președinte PNL ci și prim ministru, spune de față cu toți că acum va da bani la Primăria Capitalei, nu ca în trecut când era Gabriela Firea și nu îi dădea bani de încălzire. Deci el nu a dat bani la bucureșteni de încălzire pentru că era Gabriela Firea”, a povestit Mihai Gâdea la Antena 3. 

Nicușor Dan: Negociați în continuare?

Ludovic Orban: Deci chiar domnul...

Nicușor Dan: Sunt convins că totul e spre sprijinul meu. 

Ludovic Orban: Le-am spus că acum am încredere să transfer banii în contul primăriei pentru încălzire, nu să caut soluții să se ducă banii la ELCEN. 

”Chestiunea care apare pe această înregistrare în care domnul Ludovic Orban, prim ministru la acel moment, spune că nu a dat bani pentru încălzire în București, pentru faptul că era Gabriela Firea, asta mie mi se pare extrem de grav. Extrem de grav!

Acolo mai erau doi oameni: domnul Dacian Cioloș și domnul Dan Barna, care, în momentul în care ar fi auzit asta, ca nu a dat bani pentru încălzire în București pentru că era un primar care nu era de la noi, în momentul respectiv ar fi trebuit să îi dea două palme. Dar nimeni nu face nimic pentru că toată lumea știa că așa e”, a mai spus Mihai Gâdea. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close