Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea a stârnit hohote de râs în platoul 'Sinteza zilei'. Cum l-a imitat pe Florin Cîțu

Mircea Badea a stârnit hohote de râs în platoul 'Sinteza zilei'. Cum l-a imitat pe Florin Cîțu

Mircea Badea a făcut din nou show la Sinteza zilei. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a fost invitat de Mihai Gâdea să comenteze interviul acordat de Florin Cîțu prezentatorului de radio Mihai Morar pentru podcast-ul pe care acesta îl realizează, "Fain și Simplu".

Mircea Badea a stârnit hohote de râs în platoul 'Sinteza zilei'. Cum l-a imitat pe Florin Cîțu
de Gabriel Dano    |    26 Mai 2021   •   23:32

Deși premierul a dat detalii în premieră despre viața personală, trecutul profesional, dar și rolul politic și administrativ pe care l-a avut în perioada pandemiei, Mircea nu a fost foarte impresionat.

"Eu m-am concentrat foarte mult. Uneori mă uit la vopsea pe perete cum se usucă și îmi pare rău că nu era și o vopsea undeva să se usuce, pentru că domnul Cîțu este un personaj absolut captivant. Mă gândesc că va trebui să zugrăvim (în studio, n.r.) că s-au scorojit pereții.

Ideea este că am înțeles că dânsul a spus că a spălat vasele în America, odinioară. Eu cred că asta face și acum. Părerea mea...", a spus Mircea Badea.

După care s-a dezlănțuit:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close