Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Nicuşor Dan a dat cărţile pe faţă, la Sinteza zilei. ”Sunt oameni cu care mă întâlnesc pe stradă și care îmi spun că sunt cu Soros”

Nicuşor Dan a dat cărţile pe faţă, la Sinteza zilei. ”Sunt oameni cu care mă întâlnesc pe stradă și care îmi spun că sunt cu Soros”

Nicuşor Dan a dat cărţile pe faţă, la Sinteza zilei. ”Sunt oameni cu care mă întâlnesc pe stradă și care îmi spun că sunt cu Soros”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
23 Noi 2016   •   23:02

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Președintele USR Nicușor Dan a negat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că l-ar cunoaște personal pe afaceristul George Soros, ori că partidul pe care îl reprezintă s-ar bucura de finanțare din partea acestuia, lăsând de înțeles că-i va da în judecată pe cei care se află la baza acestei campanii.

”Mărturisesc că la început am râs de campania asta și mi s-a părut atât de absurdă încât am considerat că nu merită niciun răspuns. După aceea am văzut că ea se propagă și începe să aibă efecte. Sunt oameni cu care mă întâlnesc pe stradă și care îmi spun că sunt cu Soros. Mulți dintre ei nu știu să răspundă la întrebarea cine e Soros, după ce eu îi întreb”, a spus Nicușor Dan, la Antena 3.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă îi va da în judecată pe artizanii ”acestei campanii”, Nicușor Dan a răspuns: ”O să vedeți și asta. Da. Curând”.

Nicușor Dan a vorbit, la Antena 3, și despre ceea ce stă la baza partidului Uniunea Salvați România și ceea ce ar trebui să știe alegătorul tânăr care nu deține prea multe cunoştinţe în materie de politică.

”USR nu face alianțe!”

Totodată, Nicușor Dan a ținut să sublinieze că USR nu va face alianțe politice sau coaliții cu PNL, chiar dacă cele două partide susțin același premier, în persoana lui Dacian Cioloș.

”Îl sprijinim pe premierul Cioloș pentru un nou mandat, vom negocia exclusiv cu domnia sa programul de guvernare, vom negocia termene precise în el, nu vom propune miniștri sau secretari de stat, îi vom lăsa primului ministru această prerogativă, însă vom avea un cuvânt de spus și pe aceste persoane, cu care premierul vine spre noi, și cu persoanele pe care partidele le vor propune pentru funcțiile de miniștri. (...) Așa ne vom permite o presiune pozitivă pe Guvern”, a spus Nicușor Dan, la Antena 3.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close