Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Premierul Tudose: Timișoara arată ca după bombardament. Declarațiile făcute din mijlocul dezastrului

Premierul Tudose: Timișoara arată ca după bombardament. Declarațiile făcute din mijlocul dezastrului

Premierul Tudose: Timișoara arată ca după bombardament. Declarațiile făcute din mijlocul dezastrului
18 Sep 2017   •   22:23

Premierul Mihai Tudose a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre ceea ce a găsit în zolele afectate de furtuna care a lovit vestul țării. Premierul spune că instituțiile statului și-au făcut treaba în această situație.

„Am găsit o zonă care arată ca după bombardament, încă sunt copacii rupți, acoperișuri smulse, geamuri sparte, semne de circulatie rupte, spitale pline de răniți. Am găsit niște comunități superbe, unde a funcționat foarte bine solidaritatea românilor,  care au ajutat, și-au ajutat vecinii. Instituțiile statului chiar au funcționat impecabil. Chiar și cei de la CFR au intervenit în timp real și au deblocat căile ferate”

Problema o reprezintă alimentarea cu energie electrică, unde spune premierul „firma Enel s-a cam făcut de râs”.

Mai mult, premierul a spus că se lucrează la o nouă metodă a avertizare a populației, cea prin SMS. „Orice calamitate să fie anunțată prin intermediul telefoniei mobile. Au fost oameni la munte, în telescaun sau la plimbare în parc. Toată lumea are un telefon mobil și în câteva minute, acel mesaj ajunge la cei aflați în zona calamității. Operatorii au fost de acord cu acest sistem, va fi gratuit”, a explicat Mihai Tudose.

×
Parteneri
Incendiu la locomotiva cu abur a Trenului Regal! A luat foc în Gara Brașov
x close