Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Teorii șocante după moartea lui Răzvan Ciobanu

Sinteza Zilei. Teorii șocante după moartea lui Răzvan Ciobanu

Sinteza Zilei. Teorii șocante după moartea lui Răzvan Ciobanu
30 Apr 2019   •   21:15

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Rezultatele rapide ale autopsiei au arătat că designerul Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul.

La cinci din cele 13 substanțe testate, rezultatele au fost pozitive. Printre acestea, amfetamină și cocaină. Rezultatele finale vor veni abia peste trei săptămâni. 

Polițiștii care au ajuns primii la locul accidentului au încercat să sune la ultimul număr din telefonul lui Răzvan Ciobanu, însă abonamentul nu era plătit.

”Eu cred că ori a adormit la volan, ori a făcut un stop cardio-respirator. Nu cred în sinucidere. Nu avea gânduri din astea. Avea foarte multe proiecte. Se împăcase și cu fostul prieten, nu avea de ce să facă un gest de genul ăsta. Ca să se sinucidă, niciodată nu cred că ar fi putut face asta” a spus Vica Blochina la ”Sinteza Zilei”.

Citește și: Informații cutremurătoare legate de moartea designerului Răzvan Ciobanu. Experți: Sunt elemente care indică o crimă

 

 

 

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close