Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion: "Fiecare român plăteşte 15.000 de euro lunar net. De aia vor să ne blocheze pentru că spunem lucrurile astea"

George Simion: "Fiecare român plăteşte 15.000 de euro lunar net. De aia vor să ne blocheze pentru că spunem lucrurile astea"

George Simion, copreședintele AUR, a explicat ce mesaj transmite românilor de fiecare dată când alege conștient să încalce regulile stabilite de Parlament, dar şi care este agenda ascunsă a partidelor politice care vor să blocheze activitatea formaţiunii sale.

George Simion: "Fiecare român plăteşte 15.000 de euro lunar net. De aia vor să ne blocheze pentru că spunem lucrurile astea"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    14 Feb 2022   •   21:18

A fost scandal azi în Camera Deputaţilor, acolo unde George Simion a încălcat prevederile potrivit cărora sunt interzise transmisiunile live din plen. Întrebat ce transmite, de fapt, prin aceste demersuri, liderul AUR a explicat.

„Orice român sănătos la cap nu este de acord cu regula din Parlament care interzice live-urile. E o armă puternică asta (n.r telefonul) prin care noi putem comunica direct cu românii", spune George Simion care a precizat apoi care este, de fapt, mesajul pe care îl transmite atunci când încalcă cu bună știință un regulament adoptat în Parlament.

„Transmit cu tuturor românilor să meargă cu încredere atunci când legea este nedreaptă şi să-şi asume consecințele.

Eu le spun să lupte pentru drepturile lor constituționale şi să nu cedeze libertatea. Noi asta am făcut doi ani de zile, am contestat măsurile ilogice care se luau", a spus George Simion care face apel la guvernul Ciucă să îl lase să construiască un spital pentru a-l da populației.

„Am voie să cumpăr teren pentru partid am voie să-mi fac sediu de partid de 3 milioane de euro, dar nu am voie să fac un spital pentru români.

Sunt banii lor, ai tuturor românilor. Fiecare român plătește net lunar 15.000 de euro. De aia ne fac ei (n.r. USR) extremiști pentru că noi spune astea şi vor să ne interzică", a mai spus George Simion, copreședinte AUR în emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

Citiți şi: Diana Şoşoacă şi George Simion, scandal cu colegii din Parlament: "Ne interzic live-urile să nu vă arătăm" 

×
Subiecte în articol: George Simion aur USR Parlamentul Romaniei
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close