Antena 3 CNN Politică PNL acuză PSD că a distrus economia României. Eugen Teodorovici: „Fac apel la domnul Cîțu să vină cu argumente clare”

PNL acuză PSD că a distrus economia României. Eugen Teodorovici: „Fac apel la domnul Cîțu să vină cu argumente clare”

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe în Guvernul PSD, a vorbit despre deficitul bugetar și a prezentat o serie de documente la Antena 3, făcând referire la Florin Cîțu, actualul ministru al Finanţelor Publice.

PNL acuză PSD că a distrus economia României. Eugen Teodorovici: „Fac apel la domnul Cîțu să vină cu argumente clare”
de S.T.    |    16 Feb 2020   •   21:31

„Cifrele nu mint niciodată! Domnul Cîțu ar trebui să vină cu elemente clare, în mod oficial, pentru că așa declarații simple puse pe Facebook... am văzut multe în ultimii ani.

Vă dau un exemplu. Știți că mă acuza pe mine domnul Cîțu că împreună cu doamna Dăncilă nu ne-am asumat bugetul făcând o declarație de conformitate pe care legea o prevede pe bugetul anual, altfel decât spune legea. 

Vreau să vă arăt declarația făcută de domnul Cîțu, comparativ cu cea făcută de mine... este identică!

Mă acuza pe mine că fug de răspundere. Uitați: e identică! E același text”, a spus Eugen Teodorovici, duminică seară, în cadrul emisiunii „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3.

„Eu am mers cu bugetul în Parlament. A trecut cum a trecut. Dar PNL a mers cu un buget și cu o astfel de declarație pe sub masă", a adăugat Eugen Teodorovici.

Confruntare dură PNL - PSD

Eugen Teodorovici: Trebuie o anchetă a modului în care s-au cheltuit banii în noiembrie 2019 și decembrie 2019

„Trebuie să vedem dacă nu cumva există elemente rezonabile pentru declanșarea unei anchete penale, să vedem foarte clar dacă a fost o acțiune premeditată vizavi de ce însemană depășirea deficitului față de cel prognozat.

Ca să fie o dovadă clară această analiză trebuie făcută în cadrul unei comisii parlamentare”, a spus Teodorovici.

Teodorovici: Trebuie o anchetă

×
Subiecte în articol: Subiectiv Eugen Teodorovici
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close