Antena 3 CNN Life Fenomenul Channeling, cea mai exactă prezentare a lumii de dincolo. „Cei care au fost în moarte clinică au văzut doar intrarea în Rai”

Fenomenul Channeling, cea mai exactă prezentare a lumii de dincolo. „Cei care au fost în moarte clinică au văzut doar intrarea în Rai”

Fenomenul Channeling, cea mai exactă prezentare a lumii de dincolo. „Cei care au fost în moarte clinică au văzut doar intrarea în Rai”
03 Feb 2018   •   21:21

Channelingul este procesul de deschidere a canalului energetic și de lumină propriu pentru a te conecta la legătura ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porți de vibrații spre subconștiența cosmică. Deschiderea acestui canal de legătură cu lumea spirituală  se poate face de către oricine. Nu toți oamenii au fost sau sunt inițiați și totuși mulți au revelații, văd imagini sau lumini cu ochii închiși. 

„Channelingul este o preluare a unei comunicări de la entități superioare pe care o poate face oricine cu condiția de a-și goli capul de gânduri”, a spus Monica Vișan, coordonator, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Monica Vișan a prezentat un caz, despre care s-a scris și cartea „Matei, vorbește-mi despre rai”, în care este vorba despre  Matei, care a murit la 17 ani, într-un accident de mașină, iar la 14 ani de la moatea sa, într-o noapte, mama băiatului s-a trezit brusc din somn din cauza unui afiș luminos pe care îl percepea și pe care scria „Mamă, sunt Matei. Da, sunt chiar Matei”.

Conversațiile dintre ei au devenit din acel moment zilnice, iar femeia l-a întrebat pe Matei tot ce voia să știe și ea, dar și ceilalți despre Rai. 

Matei a făcut o prezentare amănunțită a vieții de după moarte. Multă lucruri ne sunt clarificate.

„Viața este plină de înțelesuri, mamă! Oamenii de aici sunt plini de extaz și de fervoare. Avem lucruri importante de făcut, studiem nelimitat, ne vizităm familiile de pe Pământ, există o muzică extraordinară, călătorii uluitoare și frumusețe de nedescris. Aici se desfășoară mult mai multe lucruri decât viața în spirit, binecuvântată, care este asociată cu raiul! Nirvana este numele potrivit pentru acest tărâm. Aceasta este „viața eternă” menționată în scrierile pământene”.

Din conversațiile lor s-au născut mai multe cărți care clarifică părerile greșite pe care le avem noi despre lumea de dincolo. 

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu fenomen
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close