Antena 3 CNN Externe Casele de pariuri anunţă favoriţii postului de papă. Vezi ce cotă are principalul candidat

Casele de pariuri anunţă favoriţii postului de papă. Vezi ce cotă are principalul candidat

Casele de pariuri anunţă favoriţii postului de papă. Vezi ce cotă are principalul candidat
Sursa foto: Foto: sbrforum.com
de N.B.    |    12 Mar 2013   •   18:34

Casele de pariuri au publicat cotele pentru cei care ar putea deveni următorul papă. Italianul Angelo Scola este favoritul principal, urmat de ghanezul Peter Turkson şi brazilianul Odilo Scherer, au precizat luni casele de pariuri, în timp ce cardinalii sunt reuniţi în conclav pentru a găsi un succesor lui Benedict al XVI-lea, relatează Mediafax.

Casele de pariuri din Marea Britanie i-au oferit italianului o cotă de 2,25/1 pentru a deveni viitorul Suveran Pontif. Probabilitatea unui papă african s-a diminuat în ochii caselor de pariuri. Cota cardinalului ganez Peter Turkson a ajuns la 3,5/1, în timp ce arhiepiscopul de Sao Paolo Odilo Schrer, ocupă poziţia a treia cu cota 4/1.

Italianul Tarcisio Bertone, cardinalul Camerlengo, însărcinat cu interimatul papei are cotă de 6/1 pentru William Hill şi 10/1 pentru Paddy Power.
   
Cardinalul canadian Marc Ouellet are cotă de 10/1 la ambele case de pariuri. În ceea ce-i priveşte pe americani, Sean O'Malley are 14/1, Raymond Burke 16/1 şi Timothy Dolan 20/1.

Casele de pariuri ţin pariuri asupra prenumelui pe care îl va avea noul ales: numele favorite sunt Leon (cotă 1,25/1), Petru (2/1), Grigorie (5/1).

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close