Antena 3 CNN Externe Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: "Va însemna prăbuşire economică"

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: "Va însemna prăbuşire economică"

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: "Va însemna prăbuşire economică"
de O.P.    |    16 Mai 2014   •   12:21

Cel mai bogat cetatean al Ucrainei, miliardarul Rinat Ahmetov, a cerut locuitorilor din Donbass sa se gandeasca la a trai fericiti in componenta Ucrainei.„Ducem o viata necajita. Iar eu vreau ca Donbass si fiecare locuitor al regiunii noastre sa fie fericit. Ce este fericirea? Fericirea este cand pacea ne inconjoara. Fericirea este cand avem liniste in suflet. Fericirea inseamna o economie puternica, locuri de munca noi, oameni care au o munca demna, un salariu demn si o viata demna”, a declarat Ahmetov in mesajul sau.

El a propus „patru scenarii” pentru viitorul regiunii Donetsk. Primul, care in opinia oligarhului, este deja depasit, presupune un sistem centralizat, unde puterea este concentrata la Kiev, "iar regiunile se dezvolta cum pot si cu resurse minime”.

Scenariul numarul trei: aderarea la Rusia. Sunt ferm convins ca nici Rusia, nici Donbass nu au nevoie de asta ceva. Pentru ca nu va avea de castigat nici Rusia, nici Donbass. Vom intra sub incidenta unor sanctiuni foarte dure si cu siguranta nu vom putea produce sau vinde marfa noastra. Ceea ce inseamna prabusire economica, somaj, saracie”, a enumerat Ahmetov.

Vezi restul scenariilor propuse de Ahmetov, pe www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Astăzi este ultima zi în care se mai poate depune declarația unică
x close