Antena 3 CNN Externe Demonstraţie de forţă a lui Putin în faţa tinerilor: a îndoit tigăi cu mâinile goale

Demonstraţie de forţă a lui Putin în faţa tinerilor: a îndoit tigăi cu mâinile goale

Demonstraţie de forţă a lui Putin în faţa tinerilor: a îndoit tigăi cu mâinile goale
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Aug 2011   •   08:45

Premierul rus Vladimir Putin şi-a demonstrat încă o dată calităţile fizice în faţa poporului său, de data aceasta la o tabără de tineret pro-Kremlin. Acesta a încercat să îndoaie o tigaie cu mâinile goale, după care s.-a căţărat pe un perete artificial fără nici un echipament de protecţie, potrivit Telegraph.co.uk.

"Sunt foarte bucuros sa fiu aici, la Seliger, impreuna cu voi, intai de toate, pentru ca aceasta intalnire este organizata cu sprijinul partidului Rusia Unita si miscarii de tineret. Sunt foarte bucuros sa vad tineri care gandesc si simt la fel ca noi", le-a spus Putin sustinatorilor sai.

În cadrul aceleiaşi demonstraţii, Putin a ţinut un discurs în care a acuzat SUA că ar fi un parazit al economiei mondiale, care afectează bunăstarea celorlalte state.

"Statele Unite trăiesc dincolo de mijloacele proprii, taxând economia globală prin problemele lor, comportându-se ca un parazit al economiei globale" a declarat premierul Vladimir Putin.

Totuşi, şeful guvernului rus a admis că soluţia pentru care s-a optat în Statele Unite este o decizie "echilibrată", având în vedere că intrarea în incapacitate de plată ar fi afectat economia globală, ceea ce "nu ar fi fost deloc bine" a concluzionat Putin.


×
Subiecte în articol: Vladimir Putin SUA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close