x close

Două magazine româneşti din Londra, atacate de xenofobi: „Ar fi trebuit să vă întoarceți în România. Nu sunteți bineveniți aici. Și niciodată nu veți fi”

12 Feb 2020   •   10:16
Două magazine româneşti din Londra, atacate de xenofobi: „Ar fi trebuit să vă întoarceți în România. Nu sunteți bineveniți aici. Și niciodată nu veți fi” Foto: Pixabay.com

Incident xenofob în Londra. Două magazine românești au primit scrisori de amenințare în limba engleză.

Firmele se află în cartierul Burnt Oak, o zonă a românilor în capitala britanică. 

Andrei Liviu Chiroșcă abia și-a deschis aici o covrigărie, dar a și primit o scrisoare de amenințare. Și se pare că nu este singura. Anul trecut îi mai fusese trimisă una. 

„Nu v-ați îndepărtat destul de mult.  Ar fi trebuit să vă întoarceți în România – cu țiganii voștri. Nu sunteți bineveniți aici - Și niciodată nu veți fi. Sperăm ca Brexit va opri mai mulți dintre voi să vină Aici. Suntem sătui să nu mai auzim limba noastră în propria noastră țară. Nu mai mergem niciodată la cele 12 magazine alimentare din centrul comercial Watling Avenue, restul sunt magazine ieftine de haine și magazine ponosite de mărunțișuri (niciunul dintre aceste magazine nu este românesc). De aceea nu are niciun rost să mergem la acest centru comercial.

O să aveți doar români în magazinul vostru și sper să nu rezistați mult și putem să vedem duși.

Plecați odată” - este traducerea textului original în engleză, potrivit RFI.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati